Tiitu Design on vuonna 2011 perustamani luovan alan yritys, jonka palveluihin kuuluvat valokuvaus ja graafinen suunnittelu.

Minulla on noin kahdenkymmenen vuoden työkokemus suunnittelutyöstä graafiselta alalta. Täydensin työn ohella osaamistani valokuvaajan tutkinnolla, kun huomasin kulkevani lähes kaikkialle kameran kanssa. Asioiden ja tunnelmien aistiminen sekä niiden visuaalinen ikustaminen ovat osa minua. Taito on kokemuksen, näkemyksen ja tietoisen kehittämisen tulos. Teen työtäni sydämellä, asettaen aina asiakkaan toiveet ja tarpeet etusijalle.

Mistä pidän  missä olen parhaimmillani?

Miljöökuvaus on vahvuuteni ja minulle erittäin mieluisaa. Oikein valittu ympäristö tuo kuvaan uuden ulottuvuuden. Miljöökuva on huolella pohdittu kokonaisuus ja toisaalta hetki, jonka ilmapiiri on osa kuvan sanomaa. Saan usein positiivista palautetta siitä, että kuvaustilanne on kuvattaville miellyttävä.

Hyvä ja joustava palvelu on kaiken lähtökohta

Graafisessa työssäni, kuten myös valokuvauksessa, ykkösasia on tyytyväinen asiakas. Olen onnellinen, kun saan tehdä graafisia toimeksiantoja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Palvelen erikokoisia yrityksiä ja organisaatioita sekä yksityishenkilöitä.

Laadukas lopputuote, luottamuksellinen tekeminen ja hyvät yhteistyökumppanit ovat peruspilareita tulokselliselle tekemiselle. Joustavuus, tarvittaessa nopea reagointi ja aikataulujen pitävyys ovat työssäni itsestäänselvyyksiä. Erityisesti inspiroidun toimeksiannoista, joissa saan yhdistää graafisen suunnittelun ja valokuvauksen osaamistani.

Tällä sivustolla pääset tutustumaan kuvamaailmaani ja graafiseen suunnitteluuni. Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut tilaamaan valokuvausta tai graafista suunnittelua minulta.

Palvelen Sinua mielelläni ja annan tarjouksen työstäni.