Valokuvaaja ja graafinen suunnittelija tiina salminen, jyväskylä

Tervehdys!

 

Olen Tiina Salminen, lempinimeltäni Tiitu. 

Taustaltani olen kouluttautunut pitkän linjan asiakaspalvelija, graafinen osaaja ja valokuvaaja.

Olen työtä pelkäämätön innostuja ja uudistuja. Ammattiosaamiseni on hyvin laaja-alaista, ja kaikessa tekemisessäni näkyy pedanttius ja omaleimaisuus.

Viimeisimmät vuodet olen viettänyt erityisesti henkilökuvien, brändien ja brändikuvien parissa. Herkkyys on ehdottomasti vahvuuteni, ja tämän ominaisuuteni myötä pystyn samaistumaan vahvasti asiakkaisiin ja heidän tarpeisiinsa. Pystyn sukeltamaan pintaa syvemmälle ja teen näkyväksi asioita, joita ei voi pukea sanoiksi.

Olen myös erittäin kiinnostunut kaikenlaisista ihmisistä. Haluni auttaa on aitoa.

Viilaan yksityiskohtia, mutta ajattelen isosti. Vähän niin kuin taivaanrannanmaalari, kuten äiti sanoi, kun olin pieni.

Olitpa sitten yrittäjä, taiteilija tai ammatinharjoittajia, pieni tai suuri toimija – olen 100 % käytettävissäsi. Jokainen toimeksianto on minulle kunnia-asia, ja suhtaudun jokaiseen työhön suurella intohimolla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Tiitun maailmaan <3

 

Tiina

 

 

0
0
Ostoskori
Ostoskori on tyhjä.Palaa kauppaan.