Brändikuvaus ja stailattu tuotekuvaus miljöössä, Minna Bakes, Jyväskylä

Nyt pistetään suut makiaks! Tämä herkullinen kuvasarja on toteutettu yhteistyössä jyväskyläläisen Minna Bakesin kanssa.

Olen ollut Minnan matkassa kuvaamassa some- ja tuotekuvia jo hänen yrittäjätaipaleensa alkumetreillä. Sen kunniaksi haluan nostaa esille tämän kuvakimaran, joka on toteutettu jo noin 8 vuotta sitten. Minna paistoi herkkuja, ja minä kuvasin ja tottakai herkuttelin :D. Nämä kuvat menivät Minnalle markkinointikäyttöön, ja minä jatkojalostin näistä postikortteja ja erilaisia painotuotteita.

Minnan kanssa toimiminen on ollut mukavaa ja ihanan mutkatonta. Hän on antanut toteutuksilleni täysin vapaat kädet, ja arvostan kovasti hänen luottamustaan. Samaa ajatusta kannan myös hänen työstään ainutlaatuisen upeana herkkutaikurina.

Tämän tyyppinen kuvaus on minulle erittäin mieleistä ja lähellä sydäntä. Olen koulutus- ja työkokemukseltani myös somistaja, ja sen myötä erilaiset stailaustyöt ovat tulleet minulle hyvin tutuksi. Herättelevätkö nämä kuvat sinussa makeita tunteita?

0
0
Ostoskori
Ostoskori on tyhjä.Palaa kauppaan.